Categories
Diverse/Various

Battle of Britain Dinner

Ikväll var Peter och jag på en middag för att fira 75års dagen av slaget om Storbritannien. Vi såg en Spitfire flyga över mässen och under middagen höll piloten (som inte var med om själva slaget) ett tal där han berättade om hur det var att flyga en Spitfire och hur det var på den tiden då dagens teknologi inte fanns.

Vi åt gott och fick bygga egna flygplan som sen skickades runt i matsalen.

English

Tonight Peter and I went to Battle of Britain dinner at the NOM to celebrate 75 years since the battle. We saw a Spitfire fly over the Officers Mess and during the dinner the pilot (who didn’t take part in the battle) a speech about how it is to fly a plane like that and how it was during the days when today’s technology didn’t exist.

We had nice food and could build our own planes to send around the hall.