Categories
Diverse/Various

Felicias surprise party

Felicia har varit med och anordnat överraskningsfester för några av hennes kompisar. Eftersom hon fyllde år under sommarlovet så tog Emelie på sig att fixa en överraskning till henne. Hon hittade ett datum där de flesta kunde och bjöd in dem. Jag fick handla lite i smyg eftersom Felicia märker allt som inte är som det brukar, mat visste jag inte vad jag skulle bjuda på eftersom jag inte har kolla på vem som kan äta vad. Vet bara att någon är vegetarian men inte om det även fanns veganer. Vi löste det med att beställa mat när de väl var här.

Hon och jag åkte till Watford för att shoppa medan alla kompisarna kom hit. När alla var här skulle jag få hem henne, inte det lättaste men jag fick skylla på huvudvärk. Emelie tog hand om kompisarna så länge och förberedde här hemma med det hon kunde. Felicia blev glatt överraskad och de hade en trevlig kväll. Tror att hon blev glad för att de kom för att överraska henne.

English

Felicia have been organizing a few surprise parties for her friends. As her birthday is during the summer break Emelie arranged together with friends of Felicia to surprise her. Emelie found a date when most of the friends could make it and invited them over. I had to do my shopping in secret as Felicia notice everything out of the ordinary, I couldn’t by food as I knew there were someone that was vegetarian but I didn’t know if any of them were vegans. We solved that problem by ordering food once they were here.

She and I went to Watford for some shopping on the day while all the friends came over. Once everyone was here I had to get her home which wasn’t the easiest but I blamed a fake headache. Emelie took care of the friends and arranged everything at home. Felicia got surprised and they had a great evening. I think she appreciated all the effort and that her friends were here.