Categories
Diverse/Various

Måns Zelmerlöw concert

Som sommarpresent för att de kämpat så bra i skolan fick tjejerna biljetter till Måns Zelmerlöws uppträdande här i London. Han spelade på en lite klubb vid Embankment och idag var det dags för tjejerna att se honom.

Vi kunde inte utläsa om det skulle bli problem för Felicia eller inte att komma in eftersom det var en privat klubb men det stod att alla under 16 var tvungen att komma i vuxet sällskap, vi hoppades att det skulle räcka med Emelie. Jag åkte med tjejerna in, dels för att de skulle hitta men också för att eventuellt prata snällt om att Felicia skulle få komma in. Hon har ju tur att hon inte ser liten ut så många gånger kollar de inte henne men det skulle ju varit förargligt om hon inte kommit in.

De hade en toppen kväll och var helt lyriska när de kom hem. En bra och uppskattad present helt enkelt.

English

This year’s Eurovision Contest winner Måns Zelmerlöw was coming to London and as a summer gift for doing well in school the girls got tickets. He was going to play on a small private club near Embankment and today it was time for the girls to see him perform.

We couldn’t see on the tickets if there would be any problem for Felicia to get in to the club but it said that everyone under 16 needed to be accompanied by an adult, we hoped that Emelie would be enough as adult. I went in to town with the girls, to make sure they found the place but also to make sure Felicia would be let in. She is lucky that she doesn’t look so young and therefore they never check her age but it would have been a disaster if she couldn’t get in.

They had a great evening and were over the moon coming home. A good and appreciated gift!

Måns Zelmerlöw konsert