Categories
Diverse/Various

Mormor visiting

Mamma/mormor kom och hälsade på tillsammans med Ilse. För Ilse var det första gången i London och vi såg till att visa henne Buckingham Palace, Harrods, Big Ben, London Eye, Trafalgar Square och till och med Camden Market fast det var inte med i planeringen. Camden blev det för att vi gick på fel buss men eftersom damerna inte orkade gå hur långt som helst blev det bra eftersom vi fick se mer av London medan vi vilade benen.

Det var kul att få ha dem här och få visa London för Ilse. Jag hoppas att även de tyckte om att vara här hos oss.

English

My mum came and visited together with her friend Ilse. Ilse has never been to London and we made sure to show her Buckingham Palace, Harrods, Big Ben, London Eye, Trafalgar Square and even Camden Market even if that was not in the original plan. Camden was a bonus as I picked the wrong bus but as the ladies couldn’t walk to long it was a good way to see more of London while resting a bit.

It was a lot of fun having them here and to show Ilse London. I hope the enjoyed visiting us as well.