Categories
Diverse/Various

Imperial War Museum

Långt innan höstlovet så bestämde jag och Peter att vi alla skulle åka till Imperial War museum under lovet. Nu är lovet här och idag åkte vi dit.

Ett bra och intressant museum som verkligen värt att besöka och trots att vi varit där flera timmar så såg vi inte allt. Kan lätt åka tillbaka dock så tror jag inte att Felicia tycker att det behövs för hon hann se det hon ville och resten av tiden kunde hon inte förstå varför det inte fanns internet på mobilen.

De täcker krigen från första världskriget till modern tids krig och man får en bra inblick i hur det kan ha varit. De hade också en extra fotoutställning om kvinnor under andra världskriget men när jag nämnde att jag var intresserad av att se den trodde jag att Felicia skulle tuppa av så jag skippade att köpa biljett till den. Den pågår fram till april 2016 så jag hinner nog.

English

Long before the half term break Peter and I decided that we were all going to Imperial War Museum during the break. Now the break is here and we went there today.

A very interesting and nice museum worth visiting and even if we spent several hours there we could have seen more. I can easily go back but I think Felicia don’t think so as she saw what she wanted and can’t understand why going back is necessary as they don’t even have internet there.

The museum tells the stories of people’s experiences of modern war fromWW1 to conflicts today. They also had a photo exhibition about women during WW2 which would have been interesting to see but when I mentioned that I wanted to see it I thought Felicia was going to faint so I didn’t by the ticket. It’s on until April 2016 so I will have time to see it I guess.