Categories
Diverse/Various

The Royal Standard of England

Denna pub sägs vara en av Englands äldsta pubar men det är väldigt många som gör anspråk på detta. Oavsett så är det en gammal pub och där den ligger har det legat ett Ale House i 900 år så ny är den inte. Jag har hört om denna tidigare men aldrig blivit färdig att utforska det mer. För någon vecka sen tog Peter och jag en liten utflykt för att se vad det var.

Idag åkte vi tillbaka tillsammans med barnen och familjen Philipson som också bor här. Vi hade bokat bord och skulle äta lunch där, tyvärr så var vädret inte det roligaste annars kan man promenera i området för att bygga upp en aptit eller jobba bort maten.

Puben har varit med i Morden i Midsomer eftersom serien spelas in på platser i närheten. Det är en fantastiskt mysig pub och värd att åka till även om den ligger utanför London.

Vi hade en trevlig eftermiddag där och alla var nöjda med sin mat och efterrätt.

English

This pub is said to be the oldest in England but there are many claiming that. Regardless it is an old pub and there have been an Ale House on the premises for 900 years so it’s certainly not new. I had heard about it earlier on but never made it there to see it. Some weeks ago Peter and I took the car and went there a Saturday afternoon.

Today we went back together with the kids and the Philipson’s who also lives here. We had booked a table for lunch, the weather wasn’t the nicest otherwise you can walk in the vicinities to work up an appetite or walk the food away.

The pub has been in the Midsomer Murders as the series is recorded in areas nearby. It’s a really nice pub and worth going to even if it’s outside of London.

We had a wonderful afternoon and everyone was happy with their food and dessert.