Categories
Diverse/Various

After Work

Ett par gånger i år har vi haft After Work här för svenskarna, så även idag men idag var det inte så många som kunde så istället blev det en mindre tillställning med de som kunde. Vi blev 10 stycken och för enkelhetens skull fortsatte jag på temat jag tänkt om vi varit fler. Det blev Broccolisoppa och till det skulle det varit hembakat bröd men det gick inte att få tag på färsk jäst så det fick bli köpebröd till.

Vi hade en trevlig kväll som vanligt och jag hoppas att även Ulrika, Göran, Susanne, Mika, Moa och Kajsa tyckte så.

English

A couple of times this year we have thrown an After Work for the Swedes here, and today we had another one for those who could come. We were 10 people and to make it simple I served the same as I had planned from the beginning. We had Broccoli soup and I was supposed to serve home baked bread but it was impossible to get fresh yeast so I had to buy the bread.

We had a nice evening as usually and I hope Ulrika, Göran, Susanne, Mika, Moa and Kajsa thought so too.