Categories
Diverse/Various

Blombergs & Barnes

När vi flyttade hit lärde vi känna Anders och Cissi men de flyttade hem samma år i augusti. Förra året i december var Cissi och hälsade på tillsammans med Malin, sen kom hela familjen under sportlovet och nu kom Anders och Cissi eftersom Anders skulle fylla väldigt mycket…

De bodde i Hammersmith nära sitt gamla område här i London, vi hade bestämt att vi skulle träffas på söndagen och äta lunch tillsammans på deras gamla kvarterspub i Barnes. Det var så trevligt att träffas och efter 6 timmar på puben var det dags att bryta upp, vi skulle tillbaka till Northwood och de skulle försöka hinna handla lite julklappar till. Vi har så trevlig ihop och jag hoppas att vi fortsätter att hålla kontakten även om jag är ganska så dålig på sånt. Glad att FB finns!

English

When we moved here we got to know Anders and Cissi but they moved back home in August the same year. Last December Cissi came back for a visit together with Malin, then the entire family came for the half term break in February and now Anders and Cissi came to celebrate Anders who was turning old…

They stayed in Hammersmith near their old neighbourhoods here in London, we made plans to meet Sunday for lunch at their old local pub in Barnes. It was so nice and after 6 hours it was time for us to head home and for them to get some more shopping done. We like to spend time with them and I hope we will continue to keep contact even if I’m quite bad at it. Happy there is FB!