Categories
Diverse/Various

Couples Dining – start up

Även i år har jag anmält oss till Couples Dining eftersom jag gillar konceptet med att gå på middagar med olika par, det är ett trevligt sätt att lära känna nya människor. Som förra året träffades alla paren hos Cherry och alla skulle ha med sig en favoriträtt att bjuda på. Peter och jag tog med oss en tacospaj som uppskattades men vi fick även smakat på en massa annat gott.

Vi satte datumen för våren och det bestämdes även att vi skulle ha en gemensam avslutning hos Cherry när vädret är bättre och ha ett poolparty.

English

I signed up for Couples Dining this year as well as I like the idea of meeting new people over dinner, it’s a great way to get to know people. As last year we met at Cherry’s and everyone should bring a favourite dish to serve. Peter and I brought a taco pie which was appreciated but we got to taste a lot of other nice food.

We also booked the dates for the spring dinners and we also decided to have a final dinner at Cherry’s when the weather is better and we can have a pool party.