Categories
Diverse/Various

Sky Garden & New Pub Tour

Jag har länge velat åka upp till Sky Garden, en inbyggd trädgård som ligger i City of London i en av kontorsbyggnaderna på våning 35 och sträcker sig över 3 våningar och man har utsikt runt om över hela stan. Det är gratis att åka upp men man ska boka innan, man kan chansa då de varje dag har några biljetter man kan få på plats.

Äntligen fick jag med Peter dit, alltid roligare att göra det tillsammans med någon i familjen och kunna dela minnet med någon. Vi fikade lite när vi var där uppe och såg solnedgången.

Efteråt gick vi och åt innan vi skulle träffa Vic för hans senaste pubtur Chalice & Palace, han har numera 8 pubturer och vi har nu gjort 7 av dem (några flera gånger). Denna tur gick i en del av London som jag har varit i flera gånger men aldrig sett dessa pubar. Det är det som är så kul med dessa turer, att man hittar sånt som ligger mitt framför ögonen på en.

English

I have been wanting, for a long time now, to go up to Sky Garden, a garden on the top 3 floors of an office building in the City of London, you have a view over the whole city. It’s free to go up but preferably you should book before, you can take a chance to get a ticket there but it’s not sure you will go up on that day.

Finally, I got Peter to go, it’s more fun when you do those things with someone in the family so you can share the memory. We had something to drink up there and saw the sunset.

Afterwards we went for dinner before we were going to meet Vic to do his latest pub tour Chalice & Palace, he now has 8 tours and we have done 7 of them (some several times). This tour was in a part of London where I have been several times but I haven’t seen these pubs. That’s what I like with the tours, you find things that are right in front of your eyes.

SkyGarden

SkyGarden_1

Chalice_palace