Categories
Diverse/Various

Thanksgiving in Chorleywoods

För någon vecka sen var jag på Halloween party hos Melissa och Malcolm och nu bjöd de på Thanksgiving middag. Om man ville kunde man ta med sig något och eftersom jag hade smakat en Pumpkin Pie Lasagna när vi hade amerikansk coffee morning och tyckte att det var väldigt gott erbjöd jag mig att ta med mig en sådan. Jag hade fått en burk pumpa och pumpapaj kryddor av Colleen eftersom de inte skulle vara här utan åka hem till Thanksgiving. Jag hade inget recept så jag hittade två recept där jag plockade de delar jag kunde göra och tyckte lät gott, den var uppskattad och dottern i huset bad om receptet. Bra betyg!

Det var ca 40 vuxna där och en hel hög med barn, våra ville inte följa med så de fick stanna hemma. Vi hade mycket trevligt och gav upp när det blev dags för alla att bidra med sånginsatser, det var vi inte intresserade av att delta i.

English

Some weeks ago I went to a Halloween party at Melissa and Malcolm and now it was time for Thanksgiving dinner. If you wanted too you could bring something and as I had tasted a Pumpkin Pie Lasagna some when we had the American Coffee morning and liked it I offered to bring one. I got a can of pumpkin and some pumpkin pie spices from Colleen as she didn’t need it. I didn’t have a recipe but found two where I picked the parts I could get here and liked, it was liked by the daughter in the house and she wanted the recipe.

We were about 40 adults and a whole bunch of kids, ours didn’t want to come and had to stay home. We had a really nice evening but gave up when we had to contribute to the singing.