Categories
Diverse/Various

Boel visiting

I måndagseftermiddag/kväll kom Boel på besök, Peter hämtade henne på Heathrow och sen åt vi och satt och pratade hela kvällen. Tisdagen gav vi oss av ganska så tidigt så vi skulle hinna med så mycket som möjligt av det vi planerat. Vi var på the Monument, vi såg Tower Bridge Exhibition, vi hade lunch på Dickens Inn, promenerade genom Borough Market, vi fikade på Caffe Concerto, provade kläder på Debenhamns och handlade julklappar på Victoria Secrets. Middag åt vi hemma vid 11 (familjen hade redan ätit), sen stupade denna här i säng.

Onsdagen åkte vi in till London igen för att gå en runda på Winter wonderland i Hyde Park, ha lunch på Gordon’s Wine bar, tog en cider på Coach and Horses, handlade lite presenter på Oxford Street innan vi åkte till Harrow-on-the-Hill för att shoppa på St Anne’s. När vi var där ringde barnen och sa att det höll minst på att svälta ihjäl, Peter var iväg på någon tillställning. Vi åkte hem men bestämde att gå ut och äta för jag skulle slippa behöva gå och handla först. Det fick bli middag på Hard 8 i Northwood, idag i mer normal tid.

Torsdagen skulle vi på juldrink hemma hos Yves och Claude på kvällen så vi var tvungna att vara hemma i tid så att vi kunde åka till dem. Jag tyckte att vi skulle åka till St Albans och Boel tyckte att det lät som en god idé. Vi var tvungna att åka inom Watford så att Boel kunde lämna tillbaka några saker som inte passade. Vi åt lunch på The Waffle House innan vi tittade på katedralen. Vi hade sån tur att det i ena delen av katedralen pågick ett julspel för några olika skolor. På kvällen åkte vi in till Kensington för en trevlig kväll hos Yves och Claude.

Eftersom vi hade ball på kvällen och Boel skulle åka hem på seneftermiddagen var det inte tid att göra så mycket men en lunch skulle vi hinna med. Vi åkte till The Royal Standard of England så att Boel skulle få se denna mysiga pub och dessutom få sin fish & chips innan hon åkte hem. Det var lite roligt att killen i baren pratade lite svenska och en av servitriserna också, tror att det var mor och son. Tyvärr regnade när vi åkte därifrån så Boel fick inga riktigt bra bilder. Jag körde sen henne till Heathrow för att sen tråckla mig hemåt i fredagstrafiken, det tog sin lilla stund.

English

Monday afternoon/evening a friend of mine came to visit, Peter picked her up at Heathrow and then we had dinner and talked the evening away. Tuesday we left just after peak hours so that we could get as much as possible done. We went up the Monument, we saw Tower Bridge Exhibition, had lunch at Dickens Inn, walked through Borough Market, had coffee at Caffe Concerto, looked at clothes at Debenhams and got Christmas gifts at Victoria Secrets. Dinner we had at home at 11 pm (the family had already eaten), after that I died in bed.

Wednesday we went back to London to see Winter Wonderland in Hyde Park, eat lunch at Gordon’s Wine Bar, have a cider at Coach and Horses, got some more gifts at Oxford Street before heading to Harrow-on-the-Hill to do some shopping at St Anne’s. When there the kids called and said they were starving, Peter was at a function at work. We went but decided to go out for dinner or I had to go shopping first. We had dinner at Hard 8 in Northwood at a normal time.

Thursday we were going to have Christmas drinks at Yves and Claude’s in the evening and we needed to be home in time to get there in time. I suggested we go to St Albans and Boel agreed. We first went to The Waffle House to have lunch before going to the cathedral. We were lucky because in one part of the cathedral there was a nativity play going on. In the evening we went to Kensington and Yves and Claude’s place.

As we were going to a ball in the evening and Boel was flying home late afternoon there wasn’t much time to do things but there is always time for lunch. We went to The Royal Standard of England so that Boel would get to see this cosy pub as well as getting her fish & chips. The guy behind the bar talked some Swedish and so did one of the waitresses, think it was mother and son. Unfortunately, it rained when we left so she didn’t get any good pictures. I then drove her to Heathrow and started to tackle my way back home in the Friday afternoon traffic, it took some time.

Boel_1 Boel_2 Boel_3 Boel_5 Boel_6