Categories
Diverse/Various

Christmas drinks @ Oxhey Woods Lodge

Peter fick en inbjudan av en av sina chefer att vi var ditbjudna på en juldrink. Först tänkte vi gå dit eftersom det inte är så långt men det började regna och blåste en del och det är så där lagom kul att komma dit urblåst och blöt.

Ett fint hus som ligger skymt från två stora vägar på en stor tomt, vi blev serverade goda snittar och jag träffade en massa människor som jag aldrig sett tidigare. Värden har svenska släktingar då hans moster gifte sig med en svensk så han kunde lite svenska och kände till en hel del om Sverige.

English

Peter got an invitation from one of his bosses for a Christmas drink. We thought we should walk up there first as it’s not that far but it started to rain and was windy and it’s not much fun arriving wet and messed up by the wind.

A nice house that is hidden from two larger roads on huge grounds, we were served nice finger foods and I met a lot of people I had never seen before. The host has Swedish relatives as his aunt married a Sweden and he knew some Swedish and knew a lot about Sweden.