Categories
Diverse/Various

Fotboll Watford vs Liverpool

Nu har jullovet börjat för resten av familjen men tyvärr blev Peter sjuk och har legat sen i fredags, han är fortfarande så dålig att han inte kan åka på fotboll ens. Idag mötte Watford Liverpool på hemmaplan, eftersom Peter inte kan gå följde jag med Felicia på matchen.

Jag har inte varit på så många fotbollsmatcher här och det innebär att jag har svårt att få tag i biljetter till dessa stormatcher men Peter och Felicia som går på alla hemmamatcher får alltid tag i biljetter om de vill enligt det systemet de har här.

Vi gick och satte oss direkt när vi kom för att vara på plats när matchen började, vilket var tur för det hade inte ens gått 3 minuter när Watford gör första målet. Hela stadion kokade och folk var som tokiga, det sjöngs och klappades, bankades och viftades – det var bra för Watford tog hem vinsten med 3-0. En rolig match att ha sett och roligt för Watford att klättra ännu högre på Premier League-listan.

English

Now the Christmas break is here for the rest of the family but unfortunately Peter got sick Friday morning, he is still sick and can’t make it to the football game. Today Watford played against Liverpool in Watford and as Peter can’t go I went with Felicia.

I haven’t been to many football games here and that means I have a hard time to get tickets for games against the famous teams but Peter and Felicia who have been to most home games always gets tickets.

We went straight to our seats as we wanted to be there for kick off, which was good as the first goal came in less than 3 minutes. It was Watford scoring and the whole arena went crazy, they were singing and clapping, cheering and waving – Watford won the game 3-0. A fun game to watch and really nice for Watford to secure their top ten place in the Premier League.