Categories
Diverse/Various

Swedish Pub Tour

Snart är det dags för några av svenskarna att åka hem, dessutom var det några som valt att fylla ett halvt sekel och en som blev 40. Vi bokade därför en privat pubtur med Vic och vi valde en med mycket historia och som vi visste att den ena av jubilarerna inte gjort (de andra hade inte gjort någon). Det fick bli The Tale of 3 Bridges, den innebär dessutom att man korsar Themsen 2 gånger. Vi hade en trevlig kväll även om det var svårt att stå tillsammans när man är så många.

English

Soon some of the Swedes here in Northwood is leaving, as well as we had some celebrating turning a half century and one turning 40. We booked a private tour with Vic and chose one that has a lot of history and that we knew one of them hadn’t done before (the others hadn’t done any). It had to be The Tale of 3 Bridges, it’s on both sides of the Thames. We had a great evening even if it’s hard to stand together when you are so many.