Categories
Diverse/Various

Winter Ball

Ikväll var vi på vinterbalen på mässen, balens tema var Peter Pan men jag såg bara Tingeling och Wendy. Vi blev visade ner till baren där nere och satt även där och åt så jag vet inte om det var därför jag missade så mycket av temat. De andra var ganska så nöjda med sin mat men jag fick en köttbit som inte var ätbar, tur att det andra var gott och att de alltid avslutar med ett magnifikt dessertbord.

Vi hamnade vid samma bord som det enda andra svenska paret och 3 fd brittiska piloter, som numera har gått i pension, och deras fruar. De var mycket trevliga och det blev många skratt under middagen, vi såg dem ett par gånger till vid dessertbordet.

Vi blev inte långvariga då båda två haft en intensiv vecka men vi gick i alla fall inte först för det var några som gick ut genom dörren innan oss.

English

Tonight it was the winter ball at NOM, the theme was Peter Pan but I only saw Tinkerbell and Wendy. We were shown downstairs to the bar there and also had our food down there and I don’t know if that’s why I missed all the decoration. The others were fairly happy about their food but my meat was impossible to chew, glad that the rest were nice and as always these balls are topped off with a magnificent dessert table.

We ended up at the same table as the only other Swedish couple there together with 3 former RAF pilots, now retired, and their wives. They were very nice and we had many laughs during dinner, we saw them again a few times at the dessert table.

We didn’t stay long as we both had had an intense week but we weren’t the first to leave, a couple left just before us.