Categories
Diverse/Various

Charles Dickens tour or not…

Idag åkte jag in till London för att gå en guidad tur med temat Charles Dickens. Vi skulle mötas utanför Charles Dickens museum men när vi kom dit upptäckte vi att de hade avbokat vår guide. Anledningen var att de påstod att vi inte betalt och svarat på mailet de skickat kvällen innan. Det visade sig att felet låg hos dem och efter mycket förhandlande och upprörda känslor fick vi som kompensation gå in på deras museum som är Dickens gamla hus.

Det var ganska så OK men jag tror att på grund av besvikelsen över den uteblivna turen så uppskattade jag det inte fullt ut. Men har man inte tid att gå en full guidad tur eller har en guide så rekommenderar jag detta för att få en inblick i hans liv.

English

Today I went to London to go on a guided tour with the theme Charles Dickens. We were going to meet outside the Charles Dickens museum but when we came there they had cancelled our guide. The reason they said was because we hadn’t paid and replied to their mail the evening before. The money had been paid more than a month before and they had missed it. It was their fault and after a lot of negotiation and upset feelings they compensated us with a tour of the museum, which is Mr. Dickens old house.

It was OK but because of the disappointment of not having a guided tour I didn’t appreciate it to its fullest. But if you want to know more about Dickens and don’t have time to do a guided tour I do recommend this to get a glimpse of his life.