Categories
Diverse/Various

Chinese Chit Chat & Pub Tour

Genom NAWC blev jag tillfrågad om jag kunde ha en konversationsgrupp som träffades ett par gånger i månaden. Jag antog utmaningen men tyvärr var det fler som skrev upp sig för att vara med än det var folk som faktiskt kom när vi träffades. Jag bestämde att vi skulle lägga ner gruppen och då var det en av kvinnorna som tog tag i det och vi som svarade att vi ville fortsätta träffas har nu en egen lite grupp som ligger utanför klubben. Vi träffades första gången hemma hos Yvonne som är från Hongkong och hon bjöd på några kinesiska snacks som var fantastiskt goda och som jag ska handla själv när jag är i Chinatown nästa gång.

Hon tipsade om bra kinarestauranger som de själva går till och det är guld värt när det finns hur mycket som helst att välja på men man vet inte vilka som är bra. Vi hade en trevlig förmiddag och bestämde att köra italienskt tema nästa gång.

På kvällen hade en av de polska kvinnorna anordnat en pubrunda som jag deltog i, just denna runda har jag aldrig tidigare gått så det var kul att se denna del av London. Det var faktiskt så att en del av rundan var i en del av London jag aldrig varit i. Vi var bland annat på en pub som har Londons bästa gin & tonic.

English

Through NAWC I was asked to be in charge of a conversation group meeting a few times a month. I took the challenge but sadly there were more people signing up for the group than actually attending. I decided to cancel the group but one of the ladies wanted us to continue and those of us staying on do have a group outside the club. We met for the first time at Yvonne’s house, she’s from Hong Kongg, and she treated us with some Chinese things. They were really nice and I will try to buy next time I’m in Chinatown.

She also told us which Chinese restaurants they go to and that is really nice to know as there are so many to choose from but you don’t know which one is good. We had a great morning and next time we are doing an Italian theme.

In the evening one of the Polish ladies arranged a pub tour and I haven’t done this one before and it was so nice to see this part of London. Part of the tour was in a part of London where I have never been. We also went to the pub with the best gin & tonic in London.

barbeque bun_chinese Gin_Tonic