Categories
Diverse/Various

National History Museum

Jag, Ulrika och Helena hade bestämt att gå och äta brunch och sen gå på National History Museum tillsammans. Vi åt brunchen på Muriel’s Kitchen och gick sen vidare till NHM för att få lära oss en massa historia. Jag tror vi började i fel ände, för ingen var jätte imponerad över det vi såg utan mer av byggnaden i sig själv. Inte för att det vi såg inte var intressant men stensamlingen var vacker men när du sett hundra stenar var du liksom nöjd.

Det sista vi såg var utställningen om Jorden och det var nog där vi skulle ha börjat. Det handlade om jordbävningar, vulkaner men även förhållandet till andra planeter och det var intressant. Tyvärr var vi ganska så trötta då så vi orkade inte spendera allt för mycket tid där. Alla var i behov av mat och dryck som vi fikade i närheten.

Vi promenerade sen genom Hyde Park till Baker Street stationen för att ta tåget hem. En promenad på kanske 50 minuter, hade varit mysigare om det inte hade blåst så himla mycket på sina ställen.

English

Me, Ulrika and Helena decided to go to National History Museum together. We had lunch at Muriel’s Kitchen and then walked over to the museum to learn a lot of history. I think we did it wrong as none of us were very interested of what we saw except for the building. Not that it wasn’t interesting but when you have seen 100 stones it’s enough.

The last part we saw was Earth and I think we should have started there. It was about earthquakes, volcanos but also the relation towards other planets and that was interesting. Sadly, we were starting to get tired, hungry and thirsty so we didn’t spend too much time there. We had to go and get some more energy nearby.

We then took a walk home through Hyde Park to Baker Street tube station to get home. A walk of about 50 minutes and it would have been so much nicer if it hadn’t been so windy at some places.

DSCF0004 DSCF0005 DSCF0007 DSCF0008 DSCF0009 DSCF0010 DSCF0014 DSCF0015