Categories
Diverse/Various

Cambridge visitor & Gordon’s wine bar

Jag, Ulrika och Helena hade bestämt att vi skulle träffas och äta lunch på Gordon’s Wine Bar. Jag bjöd även in Madelene som bor i Cambridge så att hon skulle få lite London feeling. Eftersom hon kom till London tidigare än vi hade bestämt att träffas så åkte hon och jag till Sky Garden först så att hon skulle kunna njuta av vyn där.

Vi tog oss sen till Embankment för att möta de andra utanför Gordon’s men tyvärr hade Helena gått och blivit rejält förkyld. Men det blev många timmar på Gordon’s innan vi sakta tog oss mot tunnelbanan så att Madde kunde ta sig till sitt tåg och återvända till Cambridge.

I, Ulrika and Helena had decided we would have lunch together at Gordon’s Wine Bar. I also invited Madelene, who lives in Cambridge, to tag along so she would get some London feeling. As she arrived in London before we were meeting I met up with her and took her to Sky Garden so that she could get a good view of London.

We then headed over to Embankment to meet with the others outside Gordon’s but sadly Helena couldn’t make it because of a bad cold. But we had many nice hours at Gordon’s before Madde had to get back to Cambridge in the evening.