Categories
Diverse/Various

Visit replay – the Svensson’s

För tredje året i rad har vi haft besök av familjen Svensson, det betyder att det numera är en tradition att de kommer på sportlovet. Denna gång hade de hyrt bil så vi kunde ta oss ut utanför London och Northwood.

Vi åkte till St Albans och tittade på katedralen och åt våfflor. Som vanligt var alla nöjda och mätta när vi lämnade. Vi åkte även till Beaconsfield och letade Morden i Midsummer-platser innan vi alla åkte till The Royal Standard of England, vilket är en gammal mysig pub mitt ute i ingenting, för att äta middag.

Tyvärr har skolan här ändrat vecka för vårt lov så på måndagen var det dags igen för våra barn att gå i skolan. Men som vanligt hade vi ett par härliga dagar tillsammans och vi hoppas att de kommer igen nästa år.

English

For the third year in a row the Svensson family came to visit, that means it’s now a tradition for them to come for the midterm break during the spring semester. This time they rented a car to be able for all of us to leave London and Northwood.

We went to St Albans and saw the cathedral and had waffles. As usual everyone was happy and no longer hungry when we left. We also took a tour to Beaconsfield to spot some Midsummer Murder sights before having dinner at The Royal Standard of England, an old cozy pub in the middle of nowhere.

Sadly, the break here and in Sweden no longer coincide, Monday was then time for our girls to go back to school. As usual we had a few nice days together and we are hoping for them to come back next year again.