Categories
Diverse/Various

Farewell dinner and party for Walldén’s

Då var det dags att ta farväl av en svensk familj igen. Familjen Walldén ska återvända till Sverige efter att ha varit här i ett år, deras äldsta dotter har gått i Felicias klass och de har blivit vänner. Ja vi har blivit vänner allihop då det har fikats och sportats mycket tillsammans.

Felicia hade anordnad en överraskningsfest för Moa och resten av familjen var portade… Så vi andra fick helt enkelt hitta på något annat och passade då på att gå och äta på den libanesiska restaurangen i Northwood Hills. Vi hade en trevlig kväll och det hade tjejerna också haft och Moa hade blivit riktigt överraskad. Ulrika hade fått smyga med sina inköp då det var lite svårt att förklara varför hon behövde köpa storpack bara dagarna innan de skulle flytta tillbaka till Sverige.

English

It is time to say farewell again to another Swedish family leaving. The Walldén’s will return to Sweden after been here for a year, their oldest daughter has been in Felicia’s class and they have become friends. Well we have all become friends as we spent a lot of time together to “fika” and do sport.

Felicia had arranged a surprise party for Moa and the rest of the family was not welcome…. So, we did something together and went to the Lebanese restaurant in Northwood Hills. We had a nice evening and the girls had a fantastic evening and Moa was surprised. Ulrika had to hide her shopping for the party as she couldn’t explain why they needed to buy big packs of things just a few days before leaving the country.