Categories
Diverse/Various

Gopalakrishnan

Nu har vi haft besök av familjen Gopalakrishnan från Australien, fast de bor i Sverige just nu. De var bara här i ett par dagar och det var inte mycket vi såg av dem eftersom de har fler vänner här i London som de ville hinna träffa. Fast vi hann med att äta sydindisk mat och handla matvaror från Thailand inne i London tillsammans. Vi skulle även åkt till en indisk affär för att handla lite indiska kryddor men det hanns inte.

Men det var roligt att få ha dem här i några dagar och barnen har blivit så stora på dessa månader som vi inte setts.

English

We have now had visitors from Australia, but they live in Sweden for the moment. They were only here for a few days and we didn’t see very much of them as they have more friends here in London they wanted to visit. But we had time to eat south Indian food and buy Thai groceries in London. We should have gone for some spices in an Indian store but we didn’t have time.

It was nice to have them here for a few days and they kids have grown so much since we last saw them.

120216_2234_Gopalakrish1.jpg 120216_2233_Gopalakrish2.jpg