Categories
Diverse/Various

My family visiting

Nu har vi haft mamma, pappa, Anders, Susanne, Isabella och Sofia på besök. Vi hade ett planerat besök på Kew Garden eftersom mamma och pappa gärna ville se det och vi försökte att gå på Naturhistoriska museet men det ställde vi in efter att ha sett den extremt långa kön. Istället så gick till en pub och åt fish & chips som jag tror att barnen uppskattade minst lika mycket, innan vi åkte och shoppade. Vi hann även med att fira Anders som hade födelsedag här.

Det är alltid trevligt att ha familjen på besök och lite tråkigt när de åker. Fast det är intensivt med så många i samma hus och jag måste säga att jag beundrar de som bor flera generationer i samma hus alltid. Eftersom vi bor så långt ifrån varandra är det mysigt att få rå om varandra helt under ett par dagar.

English

Now mum, dad, my brother, sister-in-law and nieces have been here to visit. We only had one thing planned, going to Kew Gardens as my parents have never been there and wanted to see it. We also did try to go to Natural history museum but changed our minds when we saw the line, instead we went to have some Fish & Chips before going for shopping. We also celebrated my brother who had his birthday while visiting.

It’s always nice having family visiting and a bit sad when they leave. But it gets a bit intense with so many people at the same time under one roof and must say I admire those who lives several generations in the same house. As we live so far away from each other it is nice to spend these intense days together.

img_4947

img_4953

img_4954

img_4956