Categories
Diverse/Various

Copenhagen 2016

Nu har vi varit ett par dagar i Köpenhamn för att fira att Peters föräldrar båda har fyllt 70 år, svärfar i höstas och svärmor i vintras. Vi skulle träffas på hotellet, Scandic Copenhagen, runt lunchtid men det drog ut på tiden för svägerskan och hennes familj att komma. De skulle ta tåget över från Lund men kom inte så långt innan det blev stopp och där stod de länge, så småningom så fick de tag i en taxi som kunde köra dem över eftersom det inte var några tåg som gick. De kom i alla fall till slut och det var härligt att träffa alla igen.

Vi åt på vietnamesisk restaurang, gick på Ströget, var på Blå Planeten och åt födelsedagsmiddag. Det var några härliga dagar med umgänge och vi hade fantastisk tur med vädret.

English

Now we are back from a few days in Copenhagen, where we went to celebrate Peter’s parents who had turned 70, father in fall and mother in winter. We were going to meet at Scandic Copenhagen, our hotel, around lunch but it took forever for Peter’s sister and her family to arrive. They were supposed to take the train from Lund but didn’t get very far before it stopped and then couldn’t continue, eventually they got hold of a taxi that could take them across the bridge. Finally, they arrived and it was so nice to see them again.

We had Vietnamese food, walked on Ströget, went to Blue Planet and had a birthday dinner. Lovely days with just being together and the weather was fantastic too.

img_5005

img_5006

img_5049

img_5053