Categories
Diverse/Various

Rugby – Navy vs Army

I år var hela familjen med på rugbyn mellan Navy och Army, eftersom det är militära lag som spelar är det bussar från alla olika baser runt om i England som transporterar dit åskådarna. Många har suttit i timmar på bussen och har festat hela vägen dit = många ser aldrig matchen. Även på dessa matcherna sitter man blandat så sidan om mig hade jag en kille som tillhör flygvapnet och han hejade på dem som tog poäng.

Efteråt hade Peters arbetskamrat och hans sambo bjudit hem oss till dem på lite mat. Tjejerna tog bussen hem och Peter och jag promenerade bort till Gorm och Leanne som bodde nära Twickenham Stadium.

English

This year the whole family was going to the rugby game between Navy and Army, as it is military teams playing buses from different bases bringing the supporters. Many have been on the road for hours and partied all the way = some don’t even get to see the game. On games like this it’s the same as other rugby games that the supporters are mixed and next to me I had a RAF guy who cheered for the team scoring.

After the game, Peter and I was invited over to Gorm and Leanne’s house, near Twickenham Stadium, for some food and the girls took the bus back to Northwood.