Categories
Diverse/Various

Colour Obstacle Run

Idag var det en tidig morgon för oss alla då tjejerna skulle springa ett lopp i Kempton. Det ligger ungefär 1 timme bort, söder om oss och förbi Heathrow. De skulle springa sitt lopp inne på Kempton Park Racecourt, ett väldigt fint område som vi kan tänka oss att åka tillbaka till.

De har sprungit Colour Run tidigare men denna gången var det med en hinderbana som var utlagd runt hela stället. Jag stod först i början av banan och sen förflyttade jag mig mot slutet så att jag kunde heja på dem, tyvärr innebar hindren att många inte sprang och det blev köer men de tyckte att det var kul. Jag tyckte att jag stått långt ifrån allt men såg när jag tog av mig skor att även vi som åskådare fått färg på oss. De slänger ju en massa pulver så luften var ju full av detta.

Vi hade med oss våtservetter och ombyte så att vi slapp ha all färg inne i bilen på vägen hem.

English

We all had an early morning today as the girls were doing a run in Kempton. That’s about an hour drive south of us and south of Heathrow. They were doing the run at the Kempton Park Racecourt, a very nice area where we would love to go back to.

They have been doing Colour Runs before but this time it was with obstacles all around the place. I placed myself in the beginning of the course and then later moved over to the end of the course so I would be able to cheer them on. Sadly the obstacles ment that many didn’t run as they built up queues but the girls liked it. I thought I made myself stand far away from the obstacles, where they were throwing the colour powder out but once I took my shoes of I realized that the air was full of this coloured powder.

This time we had wet wipes with us and new clothes and didn’t have to have all of the colour in the car.