Categories
Diverse/Various

A busy Sunday with Colour Run and Italian dinner

Tjejerna skulle springa ett Colour run i Wembley Park och det var för omväxlingsskull enkelt att ta sig dit och vi behövde inte åka tidigt på morgonen då det låg på eftermiddagen. Peter och jag var bjudna på middag hos Sandra och Luca några av våra italienska vänner här. Vi hejade på tjejerna och såg dem gå i mål innan vi åkte vidare till Bushey för vår middag.

Inte behövde vi åka hem hungriga i alla fall eftersom vi åt och åt och åt i flera timmar.

English

The girls were going to do a colour run in Wembley Park and it was for a change easy to get there and we didn’t have to leave early in the morning as they were running in the afternoon. Peter and I was invited to our Italian friends Sandra and Luca for dinner. We saw the girls run and cross the finish line before we continued to Bushey for our dinner.

We didn’t have to go home hungry as we ate and ate and ate for hours.