Categories
Diverse/Various

Beer & food festival @ Alexandra Palace

Idag var hela familjen på utflykt med de andra två svenska familjerna här i Northwood. Givetvis hade männen hittat dagens utflyktsmål – en öl och matfestival. Det var en bit att åka med kommunala färdmedel men vi kom dit så småningom och en rejäl backe som vi fick ta oss upp för.

Vädret var väl så där men vi hade en härlig dag men en massa lokala ölsorter och ett ganska så stort utbud av mat.

English

The whole family went on a trip today together with 2 other Swedish families here in Northwood. It was of course the men who found the place to go – a beer and food festival. It was quite some way to travel by tube but we got there eventually and even climbed a hill getting there.

The weather wasn’t the best but we had a nice day tasting a lot of local beers and a fairly large variety of good food.