Categories
Diverse/Various

Ladies in the Night Walk

Varje år anordnar en cancervälgörenhetsorganisation på lokala sjukhuset här en nattvandring för att samla in pengar. Jag, Emelie och Felicia bestämde oss för att delta tillsammans med 900 andra kvinnor som gick ca 11,3 km genom Northwood. Vi hade anmält oss tillsammans med några andra kvinnor från NAWC och vi försökte att hålla ihop till att börja med men det var svårt när vi var så många som skulle gå på dessa smala trottoarer.

Peter kom och hämtade oss när vi var klara och då var det ganska så skönt att sätta sig i bilen och slippa gå hem.

English

Every year the cancer charity at Mount Vernon Hospital arranges a night walk to raise money and awareness. Me, Emelie and Felicia decided to participate together with 900 other ladies and do the 7 mile walk through Northwood. We signed up together with some other ladies from NAWC and we tried to stay together but it was impossible when there was so many and the sidewalks are so narrow.

Peter picked us up afterward and it was really nice to not have to walk back home.