Categories
Diverse/Various

Scandinavian Coffee Morning

Så var det dags för oss att ha vår coffee morning där vi bjuder in alla de andra medföljande att ta del av våra smaker. Dessa coffee mornings sker ungefär en gång i månaden och alla länder kan inte ha sin egen bjudning eftersom det är för många länder och några länder är så få att de inte får ihop det. Man får räkna med att det kommer ca 50 st för att delta.

Vi har det tillsammans med Danmark och Norge och inför varje gång sätter vi oss ner och bestämmer vad vi ska bjuda på. Det är ju trots allt så att många saker är samma i våra länder och det är inte kul om alla kommer med samma.

English

Then it’s time again for us to have our coffee morning where all the other spouses are invited to taste our things. These coffee mornings are about one a month and all the countries can’t have their own as we are to many countries and also because some countries will not be able to carry it off by themselves as they are too few. You will have about 50 people coming each time.

We have it together with Norway and Denmark and before the coffee morning we meet to decide what to serve as we have many similar things to offer. No fun if we all bring the same.