Categories
Diverse/Various

Street Art and Food Tour

Idag var jag och Emelie på en guidad tur med vår pub guide som visade oss mat-London och samtidigt lite gatukonst. Vic känner till mycket om London och även om pubar är ett stort intresse är även mat det. Vi var i delar av London som jag har varit tidigare men när man bara är på väg från ett ställe till ett annat tittar man inte lika noga.

Vi var i chokladfabriker, bagel-bagerier och små matstånd. Vi såg olika väggmålningar som pryder East End och som är stora. Intressant och gott!

English

Today I and Emelie went on a guided tour with our pub tour guide who showed us food and street art London. Vic knows a lot about London and even if pubs are a big interest so is food. We were in a part of London where I have been several times before but when you are going from one place to another you don’t look closely enough.

We went to chocolate factories, bagel bakery and small food stands. We also saw wall paintings all over East End and they are large. Interesting and delicious!