Categories
Diverse/Various

Visit to Sweden

Nu är Peter och jag tillbaka i London efter 2 intensiva veckor i Sverige. Vi hann både vara i Blekinge och Skåne och fick träffa de flesta vännerna även om det inte var alla. När vi åker hem så här är det mest att åka från än det ena stället till det andra. Ibland önskar man att vi hade haft något eget som folk kunde ha kommit till men det fungerar inte heller eftersom vi har vänner och släkt sprida i Blekinge och Skåne.

Denna gången skulle vi dessutom hinna med att ha student- och födelsedagsfest för båda tjejerna och då fick vi samlat många på en gång. Vi är ju hemma mitt i semestern vilket innebär att många är iväg också. Tjejerna var nöjda med sitt firande och vi hade sett till att beställa det mesta så vi skulle slippa slita i flera dagar. Våra vänner som kom från Karlskrona hade med sig mat från ICA Maxi Karlskrona som hade en fantastisk grillbricka – massor av mat och gott var det. Enda problemet när man har så stor fest är att man inte riktigt hinner att sitta ner och prata med alla. Hoppas att ingen kände sig bortglömd!

Vi hann även med att åka på vår årliga tur till Bakken i Danmark och åka så många karuseller att vi alla är nöjda i ett år.

English

Peter and I are now back in London after 2 intensive weeks in Sweden. We went to Blekinge and Scania and saw most of our friends even if it wasn’t all of them. When we go to Sweden like this it’s mostly spent going from one place to another. Sometimes I wish we had a place where we could welcome everyone but it doesn’t work as we have friends and family in both Blekinge and Scania.

This time we also had planned a birthday and graduation party for the girls and then we could see a lot of people at the same time. We do come home during the holiday for a lot of people and that means that many are already book on other things. The girls had a great party and were happy about it, we had bought everything ready made to have more time with family. Our friends coming from Karlskrona brought the food and it was really nice and tasty. The only problem with having a big party is that you have so little time to spend with everyone. I hope no one felt left out!